ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των προκατασκευασμένων KARIX είναι κατ’ αρχήν ελεγμένα, πιστοποιημένα και με τις ψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας.

- Ο σκελετός κατασκευάζεται από γαλβανιζέ ελάσματα τα οποία διαμορφώνονται σε κυλιοδοκούς ελαφριάς μορφής με ψηλές αντοχές και αντίσταση στην οξείδωση.

- Η τοιχοποιία και η οροφή επικαλύπτονται από θερμομονωτικά πάνελ πολυουρεθάνης με πυκνότητα 40kg/m³ και προβαμμένη γαλβανιζέ λαμαρίνα πάχους 0.5mm. Βαθμός πυρασφάλειας πολυουρεθάνης B2. Στην τοιχοποιία τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά μπορεί να γίνει επιπλέον επικάλυψη με διάφορα προσαρμόσιμα υλικά όπως γυψοσανίδα (εσωτερικά), τσιμεντοσανίδα, HPL, marine ply wood, alucobond, πολυκαρβουνικά φύλλα κ.α.

- Το πάτωμα είναι από μοριοσανίδες 18mm με αντίσταση στην υγρασία και επιπλέον αντιμουχλική υγρομόνωση στη κάτω πλευρά. Η επικάλυψη του πατώματος γίνεται με πλαστικό PVC ψηλής αντοχής με αντιβακτηριδιακή και αντιμουχλική προστασία. Το πλαστικό πάτωμα προσφέρεται σε πολλούς χρωματισμούς. Μπορεί κατ’ επιλογή, να γίνει επικάλυψη του πατώματος με παρκέ.

- Τα αλουμίνια παράθυρα και πόρτες κατασκευάζονται πάντοτε με διπλό γυαλί με επιλογές από διάφορες σειρές, τύπους και χρωματισμούς.

- Τα ξυλουργικά όπως πάγκοι, ερμάρια και έπιπλα κατασκευάζονται από επιλεγμένες μελαμίνες, σε διάφορους χρωματισμούς, στις σωστές διαστάσεις προσαρμογής ώστε να υπάρχει η καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου με το ανάλογο αισθητικό αποτέλεσμα.

- Τα είδη υγιεινής, βρύσες (mixer) και υδραυλικά είναι επιλεγμένα από Ευρωπαϊκά εργοστάσια και χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, λειτουργικότητα και κομψότητα τους.

- Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση γίνεται εξωτερικά, μέσα σε πλαστικά κανάλια και είναι πάντοτε σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΑΗΚ για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας και ασφάλειας.

Όλες οι πιο πάνω εργασίες γίνονται πάντοτε από εξειδικευμένους επαγγελματίες και έμπειρους τεχνίτες.

Οι παράγοντες που διαμορφώνουν και καθορίζουν την τελική τιμή μιας προκατασκευασμένης κατοικίας είναι πολλοί. Αναφέρουμε τους πιο σημαντικούς:

- Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στη κατασκευή.
- Ο εξοπλισμός που θα ζητηθεί, όπως: πάγκοι κουζίνας, ερμάρια και έπιπλα.
- Οι χώροι υγιεινής και η επιλογή των ειδών υγιεινής και βρύσων.
- Τα αλουμίνια πόρτες και παράθυρα.
- Η υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση.
- Ο κλιματισμός.
- Η επιλογή πατωμάτων.
- Το τελικό σχέδιο και το μέγεθος της κατοικίας.

Όλα τα πιο πάνω και πολλά άλλα καθορίζουν την τελική τιμή σε μια κατασκευή.
Το κάθε προκατασκευασμένο σχεδιάζεται και κοστολογείται σύμφωνα με τις επιλογές του κάθε πελάτη.
Στόχος της KARIX είναι να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Όπως είδη γνωρίζεται τα προκατασκευασμένα KARIX κατασκευάζονται και ολοκληρώνονται σε μορφή κύβων – κουτιών στο εργοστάσιο της εταιρείας. Κατά τον σχεδιασμό και την κατασκευή πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν η μεταφορά του κάθε κύβου με μέγιστες διαστάσεις 3.5m x 9m. Αυτό όμως δεν αποτελεί περιορισμό στο μέγεθος και εμβαδόν μιας κατοικίας, επειδή αυτή μπορεί να αποτελείται από δύο ή και περισσότερα κουτιά, τα οποία μεταφέρονται και συνδέονται μεταξύ τους επιτόπου. Αυτή η τεχνοτροπία, εκτός από το απεριόριστο εμβαδόν, μπορεί να μας εξασφαλίσει κατόψεις πέραν από ορθογώνιες σε διαφορετικά σχήματα όπως Γ – Π κ.α. Διατίθεται μεγάλη σειρά σχεδίων σε πάρα πολλά μεγέθη και σχήματα.
Η KARIX διαθέτει μεγάλη σειρά σχεδίων σε πολλά μεγέθη με διαφορετικές κατόψεις και όψεις που μπορούν να καλύψουν σχεδόν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της. Πέραν τούτου μπορεί να γίνει εξ’ αρχής νέος σχεδιασμός μιας προκατασκευασμένης κατοικίας που να εξυπηρετεί αποκλειστικά συγκεκριμένες ανάγκες.
Μπορεί να γίνει μελλοντική επέκταση μιας προκατασκευασμένης κατοικίας KARIX, χωρίς κανένα πρόβλημα. Σίγουρα είναι πολύ πιο ορθό και οικονομικό να γίνει από την αρχή αναφορά από τον πελάτη για πιθανές μελλοντικές ανάγκες, εφόσον τις γνωρίζει, ώστε να λυφθούν υπόψιν στον αρχικό σχεδιασμό. Αυτή η πρόβλεψη εξασφαλίζει καλύτερο τελικό αποτέλεσμα με το χαμηλότερο κατασκευαστικό κόστος προς όφελος του Αγοραστή.
Τα προκατασκευασμένα συστήματα στέγασης KARIX, όπως αναφέραμε και προηγουμένως, κατασκευάζονται από επιλεγμένα ποιοτικά υλικά, πάντοτε με γνώμονα την εξασφάλιση της μακροζωίας τους, καθώς επίσης την στατικότητα, στεγανότητα, θερμομόνωση και ηχομόνωση. Η όλη κατασκευή ανταποκρίνεται επιτυχώς στις πιο πάνω παραμέτρους, οι οποίες ζητούνται και από το κράτος, ώστε να μπορεί να εξασφαλιστεί η σχετική άδεια οικοδομής. Τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με την πολύχρονη πείρα και επαγγελματισμό των ανθρώπων της KARIX εξασφαλίζουν μια αναλλοίωτη κατασκευή που αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες και στην πάροδο του χρόνου. Αυτό δίνει την δυνατότητα στη εταιρεία να παρέχει σε όλους τους πελάτες 5 χρόνια εγγύηση στο τελικό προϊόν. Αυτή είναι και η καλύτερη εξασφάλιση του κάθε πελάτη.
Ο χρόνος κατασκευής ενός προκατασκευασμένου KARIX εξαρτάται από το σχέδιο, το μέγεθος και τις υπηρεσίες και εξοπλισμό που ζητά ο κάθε πελάτης. Σε οποιαδήποτε περίπτωση ο χρόνος παράδοσης δεν υπερβαίνει τις 60 εργάσιμες μέρες. Υπάρχει και η επιλογή άμεσης παράδοσης εφόσον ο πελάτης επιλέξει προκατασκευασμένο από την παρακαταθήκη (στοκ) που διατηρούμε συνεχώς για κάλυψη άμεσων αναγκών.
Ο πελάτης μετά από την παραγγελία του, θα παραλάβει από την KARIX ολοκληρωμένο σχέδιο – κάτοψη όπου φαίνονται οι διαστάσεις και όλα τα σημεία παροχής ρεύματος, παροχής νερού, έξοδος αποχετεύσεων κ.τ.λ. Κατόπιν τούτου και με την βοήθεια των τεχνικών της KARIX, υπό συμβουλευτική μορφή, θα πρέπει να κατασκευάσει μια βάση από μπετόν πάχους 15cm-20cm, στις προτεινόμενες διαστάσεις, οπλισμένη από σίδερο Υ10/20cm. Μετά την τοποθέτηση του προκατασκευασμένου θα πρέπει να συνδέσει τις υπηρεσίες παροχής ρεύματος, τηλεφώνου, νερού και αποχέτευσης. Η όλη διαδικασία είναι απλή και πάντοτε γίνεται με την στήριξη και καθοδήγηση του τεχνικού τμήματος της KARIX.
Η KARIX διαθέτει δύο σύγχρονα φορτηγά – πλατφόρμες εξοπλισμένα με γερανούς, ειδικά κατασκευασμένα και διαμορφωμένα για μεταφορά προκατασκευασμένων κατοικιών. Αυτά μαζί με τους έμπειρους οδηγούς μας μπορούν να μεταφέρουν ασφαλισμένα τις προκατασκευασμένες μονάδες οπουδήποτε εφόσον υπάρχει το αναγκαίο οδικό δίχτυο και η απαιτούμενη πρόσβαση.

*Σε περίπτωση που δεν έχουν απαντηθεί όλα τα ερωτήματα σας, επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις.