Προκατασκευασμένα Συστήματα Στέγασης

Τα προκατασκευασμένα συστήματα στέγασης από την KARIX Industry Limited, στοχεύουν σε μια καλόγουστη, ποιοτική, οικονομική και ολοκληρωμένη στεγαστική λύση, για όλες τις ανάγκες, την οποία μπορείτε να την έχετε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Προσφέρονται για μόνιμες κατοικίες, εξοχικές κατοικίες, γραφεία, καταστήματα, σχολεία, εργοστάσια, γραφεία εργοταξίου, χώρους διαμονής προσωπικού, χώρους υγιεινής, αποθήκες κ.α.

Σχεδιάζονται σε απέριττη και απλή γραμμή που δηλώνει μια διάθεση αρχιτεκτονικής λογικής και μοντέρνας αισθητικής.  Όλα τα σχέδια τυγχάνουν προσεκτικής μελέτης για ιδανική εκμετάλλευση ολόκληρου του χώρου και χαρακτηρίζονται από την απόλυτη πρακτικότητα, εργονομία και λειτουργικότητα.  Διατίθεται μεγάλη γκάμα σχεδίων και επιπλέον μπορούν να γίνουν νέα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Κατασκευάζονται από επιλεγμένα ποιοτικά και πρωτοποριακά υλικά με μεγάλες αντοχές στις καιρικές συνθήκες και την καθημερινή χρήση.  Με βασικό στοιχείο το μέταλλο και ιδιαίτερη έμφαση στους συνδυασμούς άλλων υλικών και χρωμάτων, καθώς επίσης η μεγάλη σημασία που δίνεται στις κατασκευαστικές λεπτομέρειες, δημιουργούν ένα σύγχρονο περιβάλλον άνετης και ευχάριστης διαβίωσης, χωρίς να χρειάζονται πολυδάπανες συντηρήσεις.

Εξοπλίζονται με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες όπως υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση, πρόνοια τηλεφωνικής γραμμής και τηλεόρασης, ηλεκτρολογική πρόνοια κλιματιστικών μονάδων, πάγκους, γούρνες και ερμαράκια κουζίνας, ερμάρια υπνοδωματίων, έπιπλα, είδη υγιεινής, βρύσες και ότι άλλο επιθυμεί ο κάθε πελάτης.

Μεταφέρονται και τοποθετούνται όπου εσείς θέλετε, εφόσον υπάρχει οδικό δίκτυο, σε οποιαδήποτε διάταξη, σχέδιο και μέγεθος επιλέξετε.

Για όλα τα προκατασκευασμένα συστήματα στέγασης από την KARIX παρέχονται 5 χρόνια εγγύηση για φυσικές φθορές.  Πέραν τούτου οι άνθρωποι της εταιρείας είναι πάντοτε έτοιμοι να εξυπηρετήσουν άμεσα τις οποιεσδήποτε ανάγκες συντήρησης και επιδιόρθωσης, εάν προκύψουν.