Προφίλ

Η KARIX Industry Ltd ιδρύθηκε το 1992 και είναι μια δυναμική Κυπριακή εμποροβιομηχανία.  Δραστηριοποιείται στο τομέα των μηχανολογικών και μεταλλικών κατασκευών με μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στα συστήματα προκατασκευασμένης στέγασης και μεταλλικών κτηρίων.

Με έδρα την βιομηχανική περιοχή Εργατών, Λευκωσία, σε ένα σύγχρονο γραφειακό και εργοστασιακό χώρο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Είναι στελεχωμένη από έμπειρο και δραστήριο διευθυντικό προσωπικό και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό που χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.  Κύριος στόχος των στελεχών της εταιρείας είναι να προσφέρουν κατασκευές και έργα πάντοτε με τις ψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, στις πιο λογικές τιμές, εντός των συμφωνημένων χρονοδιαγραμμάτων, με γνώμονα πάντοτε την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του κάθε πελάτη.

Η μακρόχρονη παρουσία της εταιρείας στην αγορά, η ποιότητα των προϊόντων της και το ευρύ πελατολόγιο που περιλαμβάνει όλους σχεδόν τους κυβερνητικούς και ημικρατικούς οργανισμούς, δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, δήμους, κοινότητες και άλλα οργανωμένα σύνολα, καθώς επίσης πληθώρα ιδιωτών πελατών, καθιέρωσαν την KARIX ένα από τα  πιο γνωστά και επιτυχημένα ονόματα στον τομέα της προκατασκευασμένης στέγασης και μεταλλικών κτηρίων.

Όλα τα πιο πάνω καθιστούν την KARIX μια σοβαρή και έγκυρη εταιρεία που λειτουργεί με επαγγελματισμό και συνέπεια.  Μια συνεργασία μαζί της είναι ξεκάθαρη υπόθεση και ίσως είναι η καλύτερη επιλογή, που μπορείτε να κάνετε όσον αφορά τις εναλλακτικές προτάσεις στέγασης.