Πελάτες

Το ευρύ πελατολόγιο της KARIX Industry Limited αριθμεί εκατοντάδες ονόματα όπως κυβερνητικούς και ημικρατικούς οργανισμούς, δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, δήμους, κοινότητες και άλλα οργανωμένα σύνολα καθώς επίσης πληθώρα ιδιωτών.

Η KARIX εκτιμά, σέβεται και ευχαριστεί τον κάθε της πελάτη ξεχωριστά για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνει στα προϊόντα της.

Παρακαλούνται όσοι από τους πελάτες έχουν οποιοδήποτε σχόλιο, εισήγηση ή παρατήρηση να επικοινωνούν μέσω email με τους υπευθύνους της εταιρίας.

Παρουσιάζονται, πιο κάτω, ενυπόγραφα σχόλια από μερικούς από τους πολλούς ευχαριστημένους πελάτες.

NCI Chemical Industry Ltd – Κατασκευαστές βαφών – μπογιών

Την εταιρεία KARIX και τους ανθρώπους της τους γνωρίζουμε από καιρό, διότι βρισκόμαστε στην ίδια βιομηχανική περιοχή και έχουμε συνεχή επαφή επειδή χρησιμοποιούν αρκετά από τα προϊόντα μας.

Όταν κάποια στιγμή χρειαστήκαμε ένα χώρο για κάλυψη στεγαστικών αναγκών, δεν είχαμε άλλη επιλογή από την KARIX.

Ο λόγος που η επιλογή μας περιοριζόταν μόνο στην KARIX ήταν επειδή βλέπαμε από κοντά τον επαγγελματισμό τους σε όλα τα στάδια της παραγωγής και όχι επειδή είναι πελάτες μας και έχουμε φιλικές σχέσεις.

Πιστεύουμε ότι στην KARIX είναι οι πλέον επαγγελματίες στον τομέα τους και τα προϊόντα τους έχουν πάντοτε τις ψηλότερες προδιαγραφές.

Αποδέχομαι το πιο πάνω κείμενο να παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα της KARIX.

Ανδρέας Ιωαννίδης

Η οικογένεια μου και εγώ είμαστε απόλυτα ευτυχείς που επιλέξαμε την εταιρεία KARIX Industry Ltd για την κατασκευή της μεταλλικής προκατασκευασμένης εξοχικής κατοικίας μας.
Η αρτιότητα και η υψηλή ποιότητα της κατασκευής, το άριστο αισθητικά αποτέλεσμα και η συνέπεια στις υποχρεώσεις και τα χρονοδιαγράμματα, επιβεβαιώνουν την ορθότητα της επιλογής μας. Πέραν τούτου, η επιλογή στέγασης με τις συγκεκριμένες κατασκευαστικές λύσεις ελαχιστοποιεί το κόστος συντήρησης και ανταποκρίνεται επίσης σε ένα σύγχρονό τρόπο ζωής που μας εκφράζει.

Χάρης Πισσίας – Ηθοποιός

Έψαχνα να αγοράσω ένα προκατασκευασμένο χώρο σαν λύση ανάγκης. Ρώτησα σε διάφορες εταιρείες. Μίλησα με τους υπευθύνους. Τυπικές κουβέντες, πόσα κάνει, τι είδους κατασκευή είναι, αν μπορεί να γίνει έτσι ή αλλιώς .¨Έφευγα με την αίσθηση της ψυχρής αγοραπωλησίας γιατί όλα τα θεωρούσα ένα περίπου τα ίδια. Είναι λογικό για τον καθένα να σκέφτεται και να μελετά κάποια πράγματα για τα λεφτά που θα δώσει και τι θα αγοράσει, ότι και να είναι αυτό.
Τυχαία , έκανα και μια βόλτα από την βιομηχανική περιοχή Εργατών και μπήκα στο εργοστάσιο KARIX ……Απλώς μια βόλτα ήταν, γιατί σκεφτόμουν για κάτι άλλο χωρίς όμως να ήμουν σίγουρος. Αυτά όμως που λίπανε από τις άλλες επαφές τα συνάντησα εκεί. Ένα απλόχερο χαμόγελο, μια εγκάρδια χειραψία , ε να μην πιούμε και τον καφέ μας; Να τον πιούμε . Και να κουβεντιάσουμε διάφορα μέχρι να καταλήξουμε στο αντικείμενό μας.
Και αισθάνθηκα ότι όλα αυτά δεν ήταν μέσα στο παιγνίδι του marketing. Με λίγα λόγια νοιώσαμε άνετα και εγώ και η γυναίκα μου. Να σημειώσω εδώ, ότι είμαι εντελώς άσχετος από παρόμοιου είδους αγοραπωλησίες. Αυτό που ήθελα πάντα είναι αυτό που πληρώνω, σε οποιαδήποτε τιμή, να έχει την πραγματική του αξία ποιότητα και στην ανάγκη, εξυπηρέτηση από τους ανθρώπους που το αγοράζεις. Τα βρήκα στην εταιρεία KARIX . Τελικά δεν ήταν λύση ανάγκης αλλά η καλύτερη λύση που μπορούσα να έχω. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την αγορά μου.

Νικόλας και Μαρίνα Νικολάου

Για δύο χρόνια ψάχναμε μια λύση για προκατασκευασμένη εξοχική κατοικία. Θέλαμε κάτι απλό, λειτουργικό σε απέριττη μινιμάλ γραμμή. Από την πρώτη συνάντηση που είχαμε με τους ανθρώπους της KARIX εντυπωσιαστήκαμε.
Βρήκαμε ακριβώς αυτό που ψάχναμε. Προχωρημένες ιδέες που συνδύαζαν στυλ, άνεση και ποιότητα. Και τι άλλο; Είχαμε το σπίτι μας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μέσα στο χρονοδιάγραμμα που συμφωνήθηκε χωρίς τις σκοτούρες του “κτίζω”.

Η εταιρία KARIX χαρακτηρίζεται βασικά από συνέπεια και αξιοπιστία. Η συνεργασία μας ήταν κάτι περισσότερο από άψογη.

Θεόδουλος Γρηγορίου – Εικαστικός

Είχα την ευχάριστη εμπειρία να συνεργαστώ με την KARIX σε δυο έργα.
Στο πρώτο σχεδίασα τέσσερις επαναληπτικούς μεταλλικούς κύβους σαν χώρους στέγασης εργαστηρίου και μία “γέφυρα“ που τους συνδέει με μια διατηρητέα οικοδομή. Με έκπληξη παρατήρησα από τους ανθρώπους της KARIX ιδιαίτερη υπευθυνότητα στην επίλυση τεχνικών θεμάτων με ασυνήθιστη αισθητική συνείδηση, ένας ιδιαίτερα αναγκαίος κρίκος στην μετάβαση με ασφάλεια από την σύλληψη – σχεδίαση στην κατασκευή. Το γεγονός μου καλλιέργησε την αναγκαία εμπιστοσύνη στη διεκπεραίωση των εργασιών. Σημειώνω ότι δεν χρειάστηκε καμία παρέμβαση για διορθώσεις.
Το δεύτερο έργο αφορούσε ουσιαστικά την μετατροπή και διάταξη τεσσάρων τυπικών προκατασκευασμένων χώρων σε κατοικία αγροκτήματος. Ο ρόλος μου δεν ήταν δημιουργικός. Ήταν συμβουλευτικός τόσο προς τον ιδιοκτήτη όπως και στον κατασκευαστή. Στόχος ήταν να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες στο αγρόκτημα του ιδιόκτητη, να διατηρηθεί το ελάχιστο δυνατό κόστος και να γίνει προσαρμογή στο εξαιρετικό τοπίο, στα Λουτρά της Αφροδίτης για εκμετάλλευση της μοναδικής θέας.
Από την άλλη πλευρά ο κατασκευαστής έπρεπε να διασφαλίσει την αισθητική ποιότητα στις μετατροπές των τυπικών κατασκευών και αυτό έγινε στον μέγιστο βαθμό. Η επιτυχία της κατασκευής θεωρείται δεδομένη μια και στη συνέχεια βλέπω σε νέα έργα υιοθέτηση των λεπτομερειών που πρότεινα. Βλέπουμε πλέον μεγάλα ανοίγματα και πιο γενναιόδωρη χρήση νέων υλικών στις εξωτερικές επενδύσεις. Διακρίνω την έντονη διάθεση για αναζήτηση νέων υλικών που θα αναβαθμίσουν τις αισθητικές ανάγκες όπου οι πελάτες το απαιτούν.
Αν οι νέοι πελάτες αντιμετωπίζουν με φαντασία και αναζητούν νέες ιδέες στην προκατασκευασμένη στέγαση τότε η KARIX μπορεί να δώσει λύσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα και αισθητική. Υψηλή αισθητική δεν προϋποθέτει και υψηλό κόστος!!!

Σχολές Forum

Όταν προέκυψε άμεση ανάγκη να στεγάσουμε τον αυξανόμενο αριθμό μαθητών της σχολής μας, αποταθήκαμε σε ένα από τα γνωστότερα αρχιτεκτονικά γραφεία οι οποίοι μας πρότειναν σαν λύση προκατασκευασμένες αίθουσες και μας σύστησαν σαν κατασκευαστές την εταιρεία KARIX.
Θέλαμε μια γρήγορη και οικονομική στεγαστική λύση, μέχρι να ολοκληρωθούν τα νέα μας σχολικά κτήρια.
Θέλαμε επίσης οι αίθουσες αυτές να είναι λειτουργικές με ποιοτικά υλικά και να αποπνέουν σοβαρότητα, ασφάλεια και εμπιστοσύνη στους γονείς και μαθητές του σχολείου μας. Όλα αυτά τα βρήκαμε στην Εταιρεία KARIX και την συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Polis Polydorou, Sales Manager – Fairways Group

Μέσα από την προσωπική μου εμπειρία σαν πελάτης συστήνω ανεπιφύλακτα την εταιρεία KARIX LTD για προκατασκευασμένες λύσεις . Θεωρώ την εταιρεία KARIX LTD ως την πιο αξιόπιστη αλλά και ποιοτική λύση στα προκατασκευασμένα.
Η ποικιλία προϊόντων και η δυνατότητα προσαρμογής της κατασκευής ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες μαζί με τη σωστή , επαγγελματική αλλά ταυτόχρονα ανθρώπινη αντιμετώπιση του πελάτη καθιστούν την KARIX LTD κορυφαία στο τομέα της. Αγοράζοντας από την KARIX νιώθεις 100% σίγουρος ότι έκανες την σωστή επιλογή.

Γιώργος Γεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος – Cypra Ltd.

Όταν οι ανάγκες της επιχειρήσεις μου απαιτούσαν μεγάλο αριθμό προκατασκευασμένων χώρων διαμονής προσωπικού και μετά από μια έρευνα που έκανα στην αγορά κατέληξα στην εταιρεία KARIX Ind. Ltd.
Με την εμπειρία που απέκτησα σαν διευθύνων σύμβουλος, για πολλά χρόνια, σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες, μπόρεσα εύκολα να καταλάβω ότι στην KARIX είναι επαγγελματίες στον τομέα τους, με την ευρύτερη διάσταση της έννοιας.

Έτσι προχώρησα σε συνεργασία μαζί τους και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή μου.

Constantinos Zeniou – Aerotechniki ZZ

Η ποιότητα, συνέπεια και επαγγελματισμός, ήταν τα στοιχεία τα οποία οδήγησαν την απόφαση μου στο να παραγγείλω το προκατασκευασμένο, διπλό δώμάτιο που είχα ανάγκη από την KARIX.
Με τον επαγγελματισμό που διακρίνει τον διευθυντή της εταιρείας Κυριάκο Κάρικο συνδυασμό με το σχεδιαστικό του ταλέντο και την μεγάλη γκάμα υλικών, μου παρουσίασε σε σύντομο χρονικό διάστημα, το επιθυμητό αποτέλεσμα στον χώρο της επιλογής μου.
Εδώ και 3 χρόνια δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα στην δομή ή την βαφή της κατασκευής και έτσι, είναι με ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση που προτείνω ανεπιφύλακτα την εταιρεία KARIX για τις ανάγκες σας σε προκατασκευασμένα.

Charis Kambanis, Sales & Marketing Dept. – Elysee Irrigation Ltd.

Συνεργαστήκαμε με την εταιρεία KARIX και την ξεχωρίσαμε μεταξύ των προμηθευτών μας για την συνέπεια, τον επαγγελματισμό και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους.